Szolgáltatásaink

https://sioklima.com
Gépjármű

Autóklíma javítás Siófok

Autóklíma javítás és karbantartás Vállaljuk gépjárművek klímaberendezéseinek a karbantartását, állapotfelmérését, utólagos beszerelését és javítását, fertőtlenítését.

https://sioklima.com
Gépjármű

Állófűtés minden típusú járműbe

Vállaljuk teherautókba, buszokba és személygépjárművekbe is az állófűtés beszerelését és szervizelését. Felejtse el a téli kényelmetlenségeket!

https://sioklima.com
Gépjármű

Mobil autóklíma szerviz.

Házhoz megyünk és felmérjük a jármű klímájának az állapotát. Vállaljuk, kamionok, teherautók, mezőgazdasági gépek, munkagépek klímaberendezéseinek a helyszíni felmérését és

https://sioklima.com
Ingatlanok

Épületfóliázás

Vállaljuk épületek üvegfelületeinek a fóliázását a világ egyik legelismertebb épületfóliájával. Épületfóliázás hővédő, UV. szűrő és biztonsági fóliával is.

https://sioklima.com
Gépjármű

Karosszériafóliázás

Az autók karosszériája utazás, parkolás közben több módon is megsérülhet, illetve szennyeződhet. A karosszériafóliázás segít hogy megvédje autóját, Az új

https://sioklima.com
Gépjármű

Autófóliázás műbizonylattal

Vállaljuk személyautók, buszok, teherautók és mezőgazdasági gépjárművek utólagos ablakfóliázását a hatóságok által előírt tanúsítvánnyal. Autófóliák széles választéka hivatalos műbizonylattal.

Az autóklíma, épületklíma, autófólia és épületfólia kivitelezésével foglalkozó vállalkozásunk már több mint 15 éve áll ügyfeleink rendelkezésére. Ez idő alatt széleskörű tapasztalatot és szakértelmet szereztünk ezen területeken, és büszkék vagyunk arra, hogy megbízható és minőségi szolgáltatást nyújtunk mind az autók, mind az ingatlanok tulajdonosainak.

Rendelkezünk minden szükséges engedéllyel és jogosultsággal a klíma és fólia telepítéséhez. Ez biztosítja, hogy minden munkánkat a hatályos szabályozásoknak megfelelően végezzük el. Ügyfeleink számára nyugodt és biztonságos érzést keltünk, tudva, hogy szakemberek vagyunk, akik betartják a szabályokat és előírásokat.

Az autóklíma telepítése során törekszünk arra, hogy a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, hogy az autókban kényelmes hűtést vagy fűtést biztosítsunk. Tapasztalt szakembereink gondoskodnak arról, hogy a klímaberendezések optimális hatékonysággal működjenek, és a legjobb megoldásokat kínálják az autók típusát és méretét figyelembe véve.

Az épületklíma rendszerek telepítése terén is széleskörű tapasztalattal rendelkezünk. Legyen szó lakóépületekről, irodákról vagy ipari létesítményekről, képesek vagyunk kiválasztani és telepíteni a megfelelő klíma rendszert az adott helyiség méretéhez és funkciójához igazodva. Fontos számunkra az energiahatékonyság, így olyan megoldásokat ajánlunk, amelyek segítenek csökkenteni a energiafogyasztást és a fenntartási költségeket.

Az autófólia és épületfólia telepítése szintén része szolgáltatásainknak. Az autófólia segít csökkenteni a belső hőmérsékletet az autóban, védelmet nyújt a napfény ellen, valamint növeli a magánéletet és a biztonságot. Az épületfólia telepítése pedig segít csökkenteni a hőmérsékletet az épületben, védelmet nyújt a káros UV-sugárzás ellen, valamint biztosítja a magasabb fokú magánéletet és

biztonságot a belső terekben. Mindkét fólia telepítése precíziót igényel, hogy tökéletes eredményt érjünk el, és hosszú távon megfelelő védelmet nyújtsunk az autókban és az épületekben.

Az ügyfelek elégedettsége számunkra kiemelt fontosságú. Ezért minden projektre személyre szabott megközelítést alkalmazunk, figyelembe véve az ügyfelek igényeit és elvárásait. Kommunikatív csapatunk folyamatosan kapcsolatban marad az ügyfelekkel, hogy megértse az egyedi követelményeket és válaszoljon a kérdésekre. Az ügyfélorientált hozzáállásunk és a minőségi munkavégzésünk révén törekszünk az ügyfelek maximális elégedettségére.

Összességében, több mint 15 éves tapasztalattal rendelkező vállalkozásunk megbízható és minőségi autóklíma, épületklíma, autófólia és épületfólia kivitelezést nyújt. A megfelelő engedélyek birtokában és a hatályos szabályozásoknak megfelelően végezzük el a munkát, hogy ügyfeleink számára nyugodt és biztonságos érzést nyújtsunk. Ügyfélorientált hozzáállásunkkal és szakértelmünkkel törekszünk a legjobb eredmények elérésére és az ügyfelek elégedettségére minden egyes projekt során.

Írja be az Ön nevét
Kérjük adja meg a telefonszámát
Válassza ki a lenyíló menüből, hogy melyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni.
Írja be milyen hibát tapasztal, vagy a részelteket az igényelt szolgáltatásunkkal kapcsolatban.
Selected Value: 0
Értékelje kérem a weboldalunk használhatóságát, informativitását.
Cart
Your cart is currently empty.