Szolgáltatásaink

Gépjármű

Mobil autóklíma szerviz.

Házhoz megyünk és felmérjük a jármű klímájának az állapotát. Vállaljuk, kamionok, teherautók, mezőgazdasági gépek, munkagépek klímaberendezéseinek a helyszíni felmérését és

Gépjármű

Kötelező szivárgásvizsgálat elvégzése

Vállaljuk hűtőkörök éves, kötelező szivárgásvizsgálatát! Valamint a hozzá tartozó szivárgásvizsgálati jegyzőkönyv kiállítását! Siófok Vak Bottyán u. 32.

Gépjármű

Állófűtés minden típusú járműbe

Vállaljuk teherautókba, buszokba és személygépjárművekbe is az állófűtés beszerelését és szervizelését. Felejtse el a téli kényelmetlenségeket!

Gépjármű

Autóklíma javítás és karbantartás

Vállaljuk gépjárművek klímaberendezéseinek a karbantartását, állapotfelmérését, utólagos beszerelését és javítását, fertőtlenítését.

Ingatlanok

Klíma Siófok -épületklimatizálás

Vállaljuk épületek klimatizálását, épületklíma berendezések karbantartását, tisztítását. Takarítson meg energiát és éljen tiszta környezetben.

Ingatlanok

Épületfóliázás

Vállaljuk épületek üvegfelületeinek a fóliázását a világ egyik legelismertebb épületfóliájával. Hővédő, UV. szűrő és biztonsági fóliával is.

Gépjármű

Karosszéria fóliázás

Az autók karosszériája utazás, parkolás közben több módon is megsérülhet, illetve szennyeződhet. Az új járművek esetében jobban fáj az első

Gépjármű

Autó fóliázás műbizonylattal

Vállaljuk személyautók, buszok, teherautók és mezőgazdasági gépjárművek utólagos ablakfóliázását a hatóságok által előírt tanúsítvánnyal.

Írja be az Ön nevét
Kérjük adja meg a telefonszámát
Válassza ki a lenyíló menüből, hogy melyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni.
Írja be milyen hibát tapasztal, vagy a részelteket az igényelt szolgáltatásunkkal kapcsolatban.
Selected Value: 0
Értékelje kérem a weboldalunk használhatóságát, informativitását.
Cart
Your cart is currently empty.