Karosszériafóliázás

Az autók karosszériája utazás, parkolás közben több módon is megsérülhet, illetve szennyeződhet. A karosszériafóliázás segít hogy megvédje autóját, Az új járművek esetében jobban fáj az első karcolás, amit okozhat kavicsfelverődés vagy egy kisebb ütközés is. A javítás költségeit könnyedén megspórolható a LLumar öngyógyuló karosszériavédő fólia alkalmazásával. Ismerje meg a termékeink előnyeit .

Megvédi a karosszériát sérülésektől: a LLumar átlátszó PPF fóliák elsődleges célja, hogy megakadályozzák a karosszéria elemek sérülését. Rengetegen motorháztető fóliázás néven ismerik a technológiát, pedig a LLumar karosszériavédő szolgáltatása ennél sokkal több! Nemcsak a motorháztetőt óvják a kavicsfelverődéstől és az utazás során keletkező piszoktól: a lökhárítón át egészen a visszapillantó tükrökig biztonságban tudhatja az autóját a LLumar PPF termékeknek köszönhetően.

  1. Öngyógyuló technológia: az öngyógyuló fóliák lényege, hogy a terméken keletkező kisebb karcolások, kavicsnyomok hő hatására maguktól kisimulnak. Ehhez nincs is szükség plusz melegítésre, hiszen a napfény is elegendő a technológia aktiválásához.
  2. Megóv a felesleges javítási költségektől: a motorháztetőn, lökhárítón keletkezett sérüléseket karosszériajavítással ugyan helyre lehet állítani, de ez sajnos extra kiadásokat jelent az autó fenntartásában. A LLumar karosszériavédő termékekkel elkerülheted a plusz költségeket és az autószerelőnél tett látogatások számát is jelentősen csökkentheti. A tartós védelemmel időt és energiát is spórol.
  3. Nem kell fényezésre költeni: ha Ön is szeretné megőrizni a karosszéria tükörfényességét, akkor érdemes a LLumar PPF fóliát választania. A védelem mellett így hosszú évekig dekoratív is lesz a járműve és nem kell rendszeresen fényeztetésre járni.
  4. Könnyebben tisztán tartható az autó: a motorháztető fólia abban is a segítségére lesz, hogy a bogarakkal, porral, kátránnyal és kosszal szemben megvédje az autóját, egyúttal sokkal egyszerűbbé válik a gépkocsid külső tisztán tartása is.

Írja be az Ön nevét
Kérjük adja meg a telefonszámát
Válassza ki a lenyíló menüből, hogy melyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni.
Írja be milyen hibát tapasztal, vagy a részelteket az igényelt szolgáltatásunkkal kapcsolatban.
Selected Value: 0
Értékelje kérem a weboldalunk használhatóságát, informativitását.

Autóklíma javítás Siófok

Autóklíma javítás és karbantartás Vállaljuk gépjárművek klímaberendezéseinek a karbantartását, állapotfelmérését, utólagos beszerelését és javítását, fertőtlenítését.

Mobil autóklíma szerviz.

Házhoz megyünk és felmérjük a jármű klímájának az állapotát. Vállaljuk, kamionok, teherautók, mezőgazdasági gépek, munkagépek klímaberendezéseinek a helyszíni felmérését és

Épületfóliázás

Vállaljuk épületek üvegfelületeinek a fóliázását a világ egyik legelismertebb épületfóliájával. Épületfóliázás hővédő, UV. szűrő és biztonsági fóliával is.

Karosszériafóliázás

Az autók karosszériája utazás, parkolás közben több módon is megsérülhet, illetve szennyeződhet. A karosszériafóliázás segít hogy megvédje autóját, Az új

Autófóliázás műbizonylattal

Vállaljuk személyautók, buszok, teherautók és mezőgazdasági gépjárművek utólagos ablakfóliázását a hatóságok által előírt tanúsítvánnyal. Autófóliák széles választéka hivatalos műbizonylattal.

Cart
Your cart is currently empty.