Épületfóliázás

Vállaljuk épületek üvegfelületeinek a fóliázását a világ egyik legelismertebb épületfóliájával. Épületfóliázás hővédő, UV. szűrő és biztonsági fóliával is. https://sioklima.comMint a világ egyik vezető fóliamárkája, a LLumar számos, világszinten is közismert épület, mint a Buckingham palota, a Vatikán vagy éppen a Chrysler-központ üvegfelületeit látta már el prémium minőségű épületüveg fólia termékekkel.

A LLumar üvegfóliázás segítségével az épületek teljesítménye, biztonsága és megjelenése is új szintre emelhető. Ismerje meg a népszerű épületablakokra tervezett termékeink előnyeit!

Klíma szerviz: ☎+36203334334 ☒klimatomi55@gmail.com ⚲Siófok Vak Bottyán u. 32

Energiamegtakarítás

Az épületüveg fólia képes kizárni az UV-sugarak 99 százalékát valamint az infravörös sugarak nagy részét, amelyek a belső terek felmelegedéséért is felelnek. Nyáron így sokkal kevesebbszer kell bekapcsolni a klímaberendezést, és a fóliáknak köszönhetően a belső hőmérsékletet is könnyebb megtartani.

Komfort és termelékenység növelése

Elsősorban utcafrontra néző irodaházak esetében előnyös, ha kintről nem lehet belátni az iroda belsejébe. A LLumar tükrös épületüveg fóliák távol tartják a kíváncsi tekinteteket, miközben a dolgozók zavartalanul folytathatják a munkát napközben. Természetesen, a belátásgátló fóliák a kilátást egyáltalán nem zavarják, így kényelmes megoldást nyújtanak, legyen szó kórházakról, vagy a már említett irodaközpontokról.

UV-védelem üvegfóliázás során

Az UV-sugarak, amellett, hogy felforrósítják az üvegfelületeket, kifakíthatják a bútorokat, függönyöket, valamint a magas hatósugarú UV-A sugarak a melanóma kialakulásáért is felelősek. A LLumar ablakfóliázás során használt termékek között megtalálhatók olyan típusok is, amelyek hatékonyak az UV-sugárzás ellen.

Épületfóliázás mint üvegtörés elleni védelem

A nagy üvegfelületek és a belső üvegből készült térelválasztók rengeteg fényt juttatnak az épületek belsejébe, ugyanakkor nem veszélytelenek. A baleseteket viszont meg lehet előzni betörésgátló biztonsági fóliákkal, amelyek még erős ütődés hatására is egyben tartják az ablakokat, ajtókat.

Design és megjelenés

A detektív tükörfóliák mellett a belső üvegfelületeken használható dekorációs fóliák is alkalmasak arra, hogy térelválasztóként vagy lakberendezési elemként funkcionáljanak. A homokfúvott és tejüveg fóliák még a zuhanykabin ajtaján is használhatók, de léteznek színezett fóliák is.

Antigraffiti védelem

Az épületüveg fólia fizikai védelmet is ellát, amikor az ablakra kerül. Az üvegfelületet az extra borításnak köszönhetően nem lehet megkarcolni és megrongálni sem graffitivel.

Klíma szerviz: ☎+36203334334 ☒klimatomi55@gmail.com ⚲Siófok Vak Bottyán u. 32

Írja be az Ön nevét
Kérjük adja meg a telefonszámát
Válassza ki a lenyíló menüből, hogy melyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni.
Írja be milyen hibát tapasztal, vagy a részelteket az igényelt szolgáltatásunkkal kapcsolatban.
Selected Value: 0
Értékelje kérem a weboldalunk használhatóságát, informativitását.

Autóklíma javítás Siófok

Autóklíma javítás és karbantartás Vállaljuk gépjárművek klímaberendezéseinek a karbantartását, állapotfelmérését, utólagos beszerelését és javítását, fertőtlenítését.

Mobil autóklíma szerviz.

Házhoz megyünk és felmérjük a jármű klímájának az állapotát. Vállaljuk, kamionok, teherautók, mezőgazdasági gépek, munkagépek klímaberendezéseinek a helyszíni felmérését és

Épületfóliázás

Vállaljuk épületek üvegfelületeinek a fóliázását a világ egyik legelismertebb épületfóliájával. Épületfóliázás hővédő, UV. szűrő és biztonsági fóliával is. Mint a

Karosszériafóliázás

Az autók karosszériája utazás, parkolás közben több módon is megsérülhet, illetve szennyeződhet. A karosszériafóliázás segít hogy megvédje autóját, Az új

Autófóliázás műbizonylattal

Vállaljuk személyautók, buszok, teherautók és mezőgazdasági gépjárművek utólagos ablakfóliázását a hatóságok által előírt tanúsítvánnyal. Autófóliák széles választéka hivatalos műbizonylattal.

Cart
Your cart is currently empty.