Autófóliázás műbizonylattal

Vállaljuk személyautók, buszok, teherautók és mezőgazdasági gépjárművek utólagos ablakfóliázását a hatóságok által előírt tanúsítvánnyal. Autófóliák széles választéka hivatalos műbizonylattal.

https://sioklima.comAz autó ablakfóliák többféle célt szolgálnak, a napfény káros UV. sugárzásától is védelmet nyújtanak és növelik a klímaberendezés hatékonyságát is. Az általunk forgalmazott fóliák többféle színben választhatóak és változó fényáteresztő képességgel rendelkeznek. Az üvegre felhelyezett fény, vagy UV szűrő, vagy biztonsági fóliák felhelyezését szakszerűen, tiszta környezetben oldjuk meg.

Nem titok, hogy az autó utastere jelentősen felmelegedhet. A meleg, nyári hónapok alatt úgy tűnik, nincs menekvés a perzselő napsugarak elől, még az autónkban sem. Amint beülünk, bekapcsoljuk a klímát, ami a maximumon dolgozik, ráadásul a vakító fény is zavaró lehet – akár télen is. A LLumar autófóliák mindezt orvosolhatják. Csökkenthetik az autó belső felületeinek hőmérsékletét akár 6 °C-kal. A káros UV-sugarak 99%-át kiszűrik.

Klíma szerviz: ☎+36203334334 ☒klimatomi55@gmail.com ⚲Siófok Vak Bottyán u. 32

https://sioklima.com

Az UV üvegfólia védelmet nyújt a hátsó ülésen utazó gyerekeknek: a kisgyerekeknek, de főként a kisbabáknak rendkívül érzékeny a bőre. Akkor is könnyedén megpirulhat az arcuk, kezük, ha csak rövid időre éri őket erőteljes napsugárzás. Ha Ön is gyakran autózik gyermekével, akkor érdemes olyan fóliát választania az autófóliázás során, mely UV védelmet is jelent az utasai számára. Ebből a videóból többet is megtudhat arról, hogy is védik a LLumar fóliák a babákat az autóban.

Klíma szerviz: ☎+36203334334 ☒klimatomi55@gmail.com ⚲Siófok Vak Bottyán u. 32

.

Írja be az Ön nevét
Kérjük adja meg a telefonszámát
Válassza ki a lenyíló menüből, hogy melyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni.
Írja be milyen hibát tapasztal, vagy a részelteket az igényelt szolgáltatásunkkal kapcsolatban.
Selected Value: 0
Értékelje kérem a weboldalunk használhatóságát, informativitását.

Autóklíma javítás Siófok

Autóklíma javítás és karbantartás Vállaljuk gépjárművek klímaberendezéseinek a karbantartását, állapotfelmérését, utólagos beszerelését és javítását, fertőtlenítését.

Mobil autóklíma szerviz.

Házhoz megyünk és felmérjük a jármű klímájának az állapotát. Vállaljuk, kamionok, teherautók, mezőgazdasági gépek, munkagépek klímaberendezéseinek a helyszíni felmérését és

Épületfóliázás

Vállaljuk épületek üvegfelületeinek a fóliázását a világ egyik legelismertebb épületfóliájával. Épületfóliázás hővédő, UV. szűrő és biztonsági fóliával is.

Karosszériafóliázás

Az autók karosszériája utazás, parkolás közben több módon is megsérülhet, illetve szennyeződhet. A karosszériafóliázás segít hogy megvédje autóját, Az új

Autófóliázás műbizonylattal

Vállaljuk személyautók, buszok, teherautók és mezőgazdasági gépjárművek utólagos ablakfóliázását a hatóságok által előírt tanúsítvánnyal. Autófóliák széles választéka hivatalos műbizonylattal. Az

Cart
Your cart is currently empty.