Klímaszerelés Siófok -épületklimatizálás

Vállaljuk épületek klimatizálását, épületklíma berendezések karbantartását, tisztítását. Takarítson meg energiát és éljen tiszta környezetben.

Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk az épületklimatizálás területén. Vállaljuk üzemi épületek, szállodák, panziók, lakások, családi házak klimatizálását, garanciális készülékek beszerelését. A helyszíni felmérés után ajánlatot teszünk többféle alternatívára. Az általunk beszerelt berendezésekre garanciaidőn belüli, garanciális javítását ellátjuk. A berendezéseket karbantartjuk és szakszerűen beszereljük. A készülékek beszereléséhez szükséges tanúsítványokkal rendelkezünk.

Klíma szerviz: ☎+36203334334 ☒klimatomi55@gmail.com ⚲Siófok Vak Bottyán u. 32

https://sioklima.comVállaljuk a berendezések időszakos fertőtlenítését, kötelező karbantartását.

Az általunk forgalmazott készülékeket megtekintheti a webshoppunkban is.

Klíma javítás, beszerelés és karbantartás Siófok városban és a környező településeken a Balaton körül. Vállalunk klímaszerelést Zamárdiban és Balatonszárszón, Balatonföldváron.

A mai világban a klímaberendezések szakszerű beszerelése és karbantartása magas prioritásban van a nemzetgazdaság és a lokális gazdaság (rezsi) tekintetében is, hiszen a szakszerű beszereléssel és a folyamatos karbantartással, szivárgásvizsgálattal a klíma kevesebb energiát fogyaszt és elkerülhető a bolygonk légkörének a szennyezése is. A megfelelő módon kivitelezett klíma szerelés tehát minden környezettudatos megrendelőnknek fontos – mi ebben partnerek vagyunk és a kivitelezés, karbantartás alkalmával, a lehető legszakszerűbben, legnagyobb odafigyeléssel járunk el azért, hogy mi is hozzájárulhassunk a fenntarthatósághoz.

Referencia munkáink elérhetőek az alábbi galériában.

Klímaberendezését átfóliázzuk a tetszőleges színűre:

Klíma szerviz: ☎+36203334334 ☒klimatomi55@gmail.com ⚲Siófok Vak Bottyán u. 32

Írja be az Ön nevét
Kérjük adja meg a telefonszámát
Válassza ki a lenyíló menüből, hogy melyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni.
Írja be milyen hibát tapasztal, vagy a részelteket az igényelt szolgáltatásunkkal kapcsolatban.
Selected Value: 0
Értékelje kérem a weboldalunk használhatóságát, informativitását.

Autóklíma javítás Siófok

Autóklíma javítás és karbantartás Vállaljuk gépjárművek klímaberendezéseinek a karbantartását, állapotfelmérését, utólagos beszerelését és javítását, fertőtlenítését.

Klímaszerelés Siófok -épületklimatizálás

Vállaljuk épületek klimatizálását, épületklíma berendezések karbantartását, tisztítását. Takarítson meg energiát és éljen tiszta környezetben. Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal

Mobil autóklíma szerviz.

Házhoz megyünk és felmérjük a jármű klímájának az állapotát. Vállaljuk, kamionok, teherautók, mezőgazdasági gépek, munkagépek klímaberendezéseinek a helyszíni felmérését és

Épületfóliázás

Vállaljuk épületek üvegfelületeinek a fóliázását a világ egyik legelismertebb épületfóliájával. Épületfóliázás hővédő, UV. szűrő és biztonsági fóliával is.

Karosszériafóliázás

Az autók karosszériája utazás, parkolás közben több módon is megsérülhet, illetve szennyeződhet. A karosszériafóliázás segít hogy megvédje autóját, Az új

Autófóliázás műbizonylattal

Vállaljuk személyautók, buszok, teherautók és mezőgazdasági gépjárművek utólagos ablakfóliázását a hatóságok által előírt tanúsítvánnyal. Autófóliák széles választéka hivatalos műbizonylattal.

Cart
Your cart is currently empty.