Állófűtés minden típusú járműbe

Vállaljuk teherautókba, buszokba és személygépjárművekbe is az állófűtés beszerelését és szervizelését. Felejtse el a téli kényelmetlenségeket!

Sok esetben tapasztalta, hogy a Önnek és a csalástagjainak kényelmetlen a reggeli indulás, vagy téli üdülés alkalmával a szabadidejét sem tudja megfelelő körülmények között tölteni, ha induláskor egy jéghideg autóba kell beszállnia? Esetleg a munkájához elengedhetetlen, hogy autóba üljön télen is? Vagy az utasai kényelmét szeretné csak a téli napokon biztosítani?

Van megoldásunk a problémájára. Modern állófűtést szerelünk a teherautójába, személykocsijába, vagy az ön által üzemeltetett buszba. Amennyiben már van a járművében állófűtés ne felejtse el ősszel átnézetni a rendszert – hogy megfelelően működik-e? A programozható állófűtést használva nem érhati a meglepetés a tél és a mínuszok beálltával.

Klíma szerviz: ☎+36203334334 ☒klimatomi55@gmail.com ⚲Siófok Vak Bottyán u. 32

Írja be az Ön nevét
Kérjük adja meg a telefonszámát
Válassza ki a lenyíló menüből, hogy melyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni.
Írja be milyen hibát tapasztal, vagy a részelteket az igényelt szolgáltatásunkkal kapcsolatban.
Selected Value: 0
Értékelje kérem a weboldalunk használhatóságát, informativitását.

Autóklíma javítás Siófok

Autóklíma javítás és karbantartás Vállaljuk gépjárművek klímaberendezéseinek a karbantartását, állapotfelmérését, utólagos beszerelését és javítását, fertőtlenítését.

Állófűtés minden típusú járműbe

Vállaljuk teherautókba, buszokba és személygépjárművekbe is az állófűtés beszerelését és szervizelését. Felejtse el a téli kényelmetlenségeket! Sok esetben tapasztalta, hogy

Mobil autóklíma szerviz.

Házhoz megyünk és felmérjük a jármű klímájának az állapotát. Vállaljuk, kamionok, teherautók, mezőgazdasági gépek, munkagépek klímaberendezéseinek a helyszíni felmérését és

Épületfóliázás

Vállaljuk épületek üvegfelületeinek a fóliázását a világ egyik legelismertebb épületfóliájával. Épületfóliázás hővédő, UV. szűrő és biztonsági fóliával is.

Karosszériafóliázás

Az autók karosszériája utazás, parkolás közben több módon is megsérülhet, illetve szennyeződhet. A karosszériafóliázás segít hogy megvédje autóját, Az új

Autófóliázás műbizonylattal

Vállaljuk személyautók, buszok, teherautók és mezőgazdasági gépjárművek utólagos ablakfóliázását a hatóságok által előírt tanúsítvánnyal. Autófóliák széles választéka hivatalos műbizonylattal.

Cart
Your cart is currently empty.