Kötelező szivárgásvizsgálat elvégzése

Vállaljuk hűtőkörök éves, kötelező szivárgásvizsgálatát! Valamint a hozzá tartozó szivárgásvizsgálati jegyzőkönyv kiállítását!

Klíma szerviz: ☎+36203334334 ☒klimatomi55@gmail.com ⚲Siófok Vak Bottyán u. 32

Gondolt már rá, hogy mit hagyunk unokáinkra és a jövő nemzedékeire? A klímavédelem fontos számunkra is. Ön is éljen úgy, hogy az utódai büszkén idézhessék fel emlékét, mikor önre gondolnak. A mi generációnk vállán hatalmas a felelősség, meg kell próbálnunk úgy élni, hogy egy élhető bolygót, megfelelő életkörülményeket biztosító ökológiai rendszert hagyjunk az utódainkra és lehetőleg a saját kényelmünkről a legkevésbé kelljen lemondanunk – ehhez elengedhetetlen az eszközeink és berendezésink karbantartása, ellenőrzése és a veszélyes anyagaik megfelelő kezelése.

„A föld nem a miénk, csak kölcsön kaptuk azt az unokáinktól” – indián mondás.

Vállalkozásunk Képesített vállalkozás, mely klímagázt tartalmazó, vagy azzal működtetett alkalmazások telepítési, szerelési, beüzemelési, karbantartási, szervizelési, javítási, használaton kívül helyezési, szivárgásellenőrözési és visszanyerési tevékenység végzésére a képesítésre vonatkozó jogszabályban meghatározottak szerint feljogosított és képesített természetes személy alkalmazottal rendelkező vállalkozás. A vizsgálat során minden esetben egy a fentiek szerinti Képesítéssel rendelkező szakembert küldünk a helyszínre.

Önnek minden esetben kötelező az éves szivárgás vizsgálat elvégeztetése, ha „berendezéstulajdonos”, olyan üzemeltető amely szivárgásvizsgálatra kötelezett klímagázt tartalmazó – honvédségi alkalmazásnak nem minősülő – alkalmazást, valamint üvegházhatású gázokkal töltött elektromos kapcsolóberendezést üzemeltet, tárol. A regisztrációköteles berendezésekhez kapcsolódó további útmutatásokat a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság hivatalos honlapján talál. Regisztrálás itt.

Kinek kell berendezés-tulajdonosként regisztrálni a Klímagáz adatbázisba? A Klímagáz adatbázisba azon természetes személyeknek és vállalkozásoknak kell regisztrálni, akik 5t széndioxid egyenérték feletti F-ÜHG-t és/vagy 3 kg feletti ORLA-t tartalmazó (azaz szivárgásvizsgálatra kötelezett) berendezés (alkalmazás) tulajdonosai vagy üzemeltetői. A regisztráció menetéről a nyitólapon található „Útmutató regisztrációról” dokumentumból részletesen tájékozódhat.

A szivárgásvizsgálatra kötelezett berendezések:

Telepített hűtőkör: üzemszerűen helyhez kötött klímagázt tartalmazó vagy azzal működtetett rendszerek és alkalmazások, így különösen a helyhez kötött hűtőberendezések, helyhez kötött légkondicionáló berendezések, helyhez kötött hőszivattyúk, helyhez kötött tűzvédelmi berendezések, helyhez kötött elektromos kapcsolóberendezések, F-ÜHG-ból vagy ORLA-ból előállított oldószereket tartalmazó helyhez kötött berendezések.

Hűtőkamion: elsősorban áruszállításra tervezett és gyártott, hűtőegységgel felszerelt, 3,5 tonnánál nagyobb össztömegű gépjármű (tehergépjármű).

Hűtőpótkocsi: kamion vagy vontató általi vontatásra, elsősorban áruszállításra tervezett és gyártott, hűtőegységgel felszerelt jármű.

Elektromos kapcsolóberendezés: minden olyan kapcsolókészülék, illetve annak vezérlő-, mérő-, védő- és szabályozóberendezéssel ellátott szerelvénye, a hozzá tartozó csatlakozókkal, tartozékokkal, készülékházzal és tartószerkezetekkel együtt, amely villamos energia termelésére, átvitelére, elosztására és átalakítására szolgál.

Mobil hűtőkör (egyéb): a nem regisztrációköteles, azaz a hűtőkamion- és pótkocsi kategóriába nem tartozó mobil berendezések önkéntes felvitelére szolgáló kategória. Az ebbe a kategóriába tartozó berendezések vonatkozásában azonban fennáll az Adatbázison kívüli nyilvántartási kötelezettség.

Alkalmazás: a fluortartalmú üvegházhatású gázokat, vagy ózonréteget lebontó anyagokat vagy fluortartalmú üvegházhatású gázokat és ózonréteget lebontó anyagokat együttesen tartalmazó vagy azzal működtetett termékek, berendezések és létesítmények gyűjtőneve.

Klíma szerviz: ☎+36203334334 ☒klimatomi55@gmail.com ⚲Siófok Vak Bottyán u. 32

 

Írja be az Ön nevét
Kérjük adja meg a telefonszámát
Válassza ki a lenyíló menüből, hogy melyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni.
Írja be milyen hibát tapasztal, vagy a részelteket az igényelt szolgáltatásunkkal kapcsolatban.
Selected Value: 0
Értékelje kérem a weboldalunk használhatóságát, informativitását.

Autóklíma javítás Siófok

Autóklíma javítás és karbantartás Vállaljuk gépjárművek klímaberendezéseinek a karbantartását, állapotfelmérését, utólagos beszerelését és javítását, fertőtlenítését.

Mobil autóklíma szerviz.

Házhoz megyünk és felmérjük a jármű klímájának az állapotát. Vállaljuk, kamionok, teherautók, mezőgazdasági gépek, munkagépek klímaberendezéseinek a helyszíni felmérését és

Épületfóliázás

Vállaljuk épületek üvegfelületeinek a fóliázását a világ egyik legelismertebb épületfóliájával. Épületfóliázás hővédő, UV. szűrő és biztonsági fóliával is.

Karosszériafóliázás

Az autók karosszériája utazás, parkolás közben több módon is megsérülhet, illetve szennyeződhet. A karosszériafóliázás segít hogy megvédje autóját, Az új

Autófóliázás műbizonylattal

Vállaljuk személyautók, buszok, teherautók és mezőgazdasági gépjárművek utólagos ablakfóliázását a hatóságok által előírt tanúsítvánnyal. Autófóliák széles választéka hivatalos műbizonylattal.

Cart
Your cart is currently empty.