https://sioklima.com

TADIRAN AIROW 3 KLÍMÁBA ÉPÍTHETŐ LÉGTISZTÍTÓ 

Úttörő technológia otthonunk légminőségéért. 

Életünk 90%-át zárt terekben töltjük, mely ugyan megvéd minket a környezeti hatásoktól, ám az éremnek két oldala van: valamit valamiért. Ezt az árat az egészségünk kockáztatásával fizetjük meg. A belső terek légszennyezettsége 5-szöröse a szabad levegőhöz képest. A penészgomba, a vírusok és a baktériumok 5x nagyobb mértékben vannak jelen.

Ennek megoldásaként a Gree Magyarország hozta el hazánkba a légtisztítás forradalmi újítását, a TADIRAN AIROW 3 légtisztító modult. Az eszköz magasoldalfali klímaberendezésekbe (Fan-Coil-okba és GMV beltéri egységekbe) könnyedén elhelyezhető, láthatatlan védelmet nyújtva a bent tartózkodók számára.

  TEL+36203334334

BIZTONSÁG

  • Biztonságos mennyiségű Hidrogén Peroxid
  • Ózon semleges
  • Ion mentes
TadiranAirow

HATÉKONYSÁG

  • Megszünteti a tesztelt kórokozók akár 99%-át*
  • Hosszan tartó-, megelőző hatásmechanizmus
  • Nagy és nehezen elérhető helyeken is jó teljesítmény
TadiranAirow

GAZDASÁGOSSÁG

  • Értékteremtő
  • Alacsony bekerülési költség
  • Alacsony energiafelhasználás
TadiranAirow
https://sioklima.com
TEL+36203334334

A Tadiran Airow Szabadalmi oltalom alatt álló légtisztító technika, amely hidrogén-peroxidot használ
a levegőben szálló kórokozók eltávolítására, így biztosítva, hogy belélegzett levegő
tisztább és biztonságosabb legyen.

A teljesítmény és a kényelem kombinációja.
A beltéri levegő tisztításának új megközelítése, mind hatékonyságban, mind biztonságban.

 TEL+36203334334

A hidrogén-peroxid egy közönséges antiszeptikus, oxidálószer, melyről köztudott, hogy egy nem szelektív tisztítószer, amely hatékonyan csökkenti a mikrobális szennyeződéseket.

A hidrogén-peroxid tulajdonságai miatt több mint 100 éve népszerű választás a közönséges háztartási termékekben, például a fogkrémekben, sőt, még sterilizálásra is használják orvosi és sebészeti eljárásokban.

https://sioklima.com
https://sioklima.com

Egy egyedülálló hidrogén-peroxid tisztító, amely csökkenti a levegőben terjedő kórokozókat. Hatékony légtisztítás, amely akár 99%-kal* csökkenti bizonyos ismert aeroszolos kórokozók számát, köztük a SARS-CoV-2-t, egyéb vírusokat, baktériumokat és a penészgombát. A bemutatja a: ** H2O2 based air purification for high-wall A/C Az egyetlen megoldás vegyszerek nélkül!** 

Légtisztító berendezés

Add meg itt a címsor szövegét

https://sioklima.comAz Egészség és Biztonság Új Szintje: 

Innovatív légtisztító berendezés klímaberendezésbe 

Az egészség és jólét fontos szerepet játszanak mindennapjainkban, és a légzőszervi betegségek, például az asztma és az idősebb generációk védelme kulcsfontosságú a társadalmunk számára. Úgy gondoljuk, hogy mindenki jogosan elvárhatja otthoni környezetétől, hogy tiszta és egészséges legyen, és pontosan ebben segít az új, forradalmi légtisztító berendezés.

A Hidrogén-peroxid Varázslata

Szeretné ha a klíma berendezése többet nyújtana, mint pusztán hűtést vagy fűtést? Az új technológia, amit bevezettünk, a hidrogén-peroxid előállítására és elterjesztésére szolgál a levegőben. Hidrogén-peroxiddal fertőtlenített levegőt biztosítva, amely hatékonyan elpusztítja a kórokozókat.

Az eljárás rendkívül egyszerű, de hatékony. Az oxigén és a vízgőz kerül a plazma készülék elektromos zónájába, ahol az oxigén atomok kettéhasadnak, majd hidrogén-peroxiddá egyesülnek a vízgőzzel. Ez a hidrogén-peroxid pedig a légtérbe kerül, ahol szinte csodaszerként hat a kórokozók ellen. A vizsgálatok szerint a készülék képes 99%-os hatékonysággal elpusztítani a vírusokat, baktériumokat és gombákat, ideértve napjaink legfertőzőbb vírusát is.

Az Egészség és Jólét Szolgálatában

Ez a technológia nemcsak az általános egészségét javítja, hanem különösen fontos azok számára, akik légzőszervi problémákkal küzdenek, mint például az asztma. Az asztmás betegeknek gyakran nagyon fontos a tiszta, allergén mentes környezet és ez az új légtisztító ebben segít nekik.

Az idősebb generációk is kiemelkedően nyernek ebből a fejlett technológiából, mivel az immunrendszerük gyengülhet idővel, és ők a legveszélyeztetettebbek a fertőzésekkel szemben. A hidrogén-peroxid fertőtlenítő hatása megnyugtató biztonságérzetet nyújt minden korosztálynak.

Környezetbarát Megoldás vegyi anyagok nélkül

Az új légtisztító készülék nemcsak az egészség, hanem a környezet szempontjából is fenntartható. A hidrogén-peroxid keletkezése során nincs szükség káros vegyi anyagokra, és a készülék energiatakarékos működése is hozzájárul az ökológiai lábnyom csökkentéséhez.

Az új légtisztító készülék forradalmi megközelítéssel kezeli az egészséget és a környezetvédelmet. Az egészségügyi előnyök mellett, a légtisztító készülék környezetbarát és fenntartható, így mindenki számára ideális választás. Élvezze a tiszta és egészséges levegőt otthonában, és tegye meg az első lépést a jobb közérzete és a biztonságos élet felé.

Cart
Your cart is currently empty.