Karosszéria fóliázás

Az autók karosszériája utazás, parkolás közben több módon is megsérülhet, illetve szennyeződhet. Az új járművek esetében jobban fáj az első karcolás, amit okozhat kavicsfelverődés vagy egy kisebb ütközés is. A javítás költségeit könnyedén megspórolható a LLumar öngyógyuló karosszériavédő fólia alkalmazásával. Ismerje meg a termékeink előnyeit .

Megvédi a karosszériát sérülésektől: a LLumar átlátszó PPF fóliák elsődleges célja, hogy megakadályozzák a karosszéria elemek sérülését. Rengetegen motorháztető fóliázás néven ismerik a technológiát, pedig a LLumar karosszériavédő szolgáltatása ennél sokkal több! Nemcsak a motorháztetőt óvják a kavicsfelverődéstől és az utazás során keletkező piszoktól: a lökhárítón át egészen a visszapillantó tükrökig biztonságban tudhatja az autóját a LLumar PPF termékeknek köszönhetően.

  1. Öngyógyuló technológia: az öngyógyuló fóliák lényege, hogy a terméken keletkező kisebb karcolások, kavicsnyomok hő hatására maguktól kisimulnak. Ehhez nincs is szükség plusz melegítésre, hiszen a napfény is elegendő a technológia aktiválásához.
  2. Megóv a felesleges javítási költségektől: a motorháztetőn, lökhárítón keletkezett sérüléseket karosszériajavítással ugyan helyre lehet állítani, de ez sajnos extra kiadásokat jelent az autó fenntartásában. A LLumar karosszériavédő termékekkel elkerülheted a plusz költségeket és az autószerelőnél tett látogatások számát is jelentősen csökkentheti. A tartós védelemmel időt és energiát is spórol.
  3. Nem kell fényezésre költeni: ha Ön is szeretné megőrizni a karosszéria tükörfényességét, akkor érdemes a LLumar PPF fóliát választania. A védelem mellett így hosszú évekig dekoratív is lesz a járműve és nem kell rendszeresen fényeztetésre járni.
  4. Könnyebben tisztán tartható az autó: a motorháztető fólia abban is a segítségére lesz, hogy a bogarakkal, porral, kátránnyal és kosszal szemben megvédje az autóját, egyúttal sokkal egyszerűbbé válik a gépkocsid külső tisztán tartása is.

Írja be az Ön nevét
Kérjük adja meg a telefonszámát
Válassza ki a lenyíló menüből, hogy melyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni.
Írja be milyen hibát tapasztal, vagy a részelteket az igényelt szolgáltatásunkkal kapcsolatban.
Selected Value: 0
Értékelje kérem a weboldalunk használhatóságát, informativitását.

Autóklíma javítás Siófok

Autóklíma javítás és karbantartás Vállaljuk gépjárművek klímaberendezéseinek a karbantartását, állapotfelmérését, utólagos beszerelését és javítását, fertőtlenítését.

Mobil autóklíma szerviz.

Házhoz megyünk és felmérjük a jármű klímájának az állapotát. Vállaljuk, kamionok, teherautók, mezőgazdasági gépek, munkagépek klímaberendezéseinek a helyszíni felmérését és

Épületfóliázás

Vállaljuk épületek üvegfelületeinek a fóliázását a világ egyik legelismertebb épületfóliájával. Hővédő, UV. szűrő és biztonsági fóliával is.

Karosszéria fóliázás

Az autók karosszériája utazás, parkolás közben több módon is megsérülhet, illetve szennyeződhet. Az új járművek esetében jobban fáj az első

Autó fóliázás műbizonylattal

Vállaljuk személyautók, buszok, teherautók és mezőgazdasági gépjárművek utólagos ablakfóliázását a hatóságok által előírt tanúsítvánnyal.

Cart
Your cart is currently empty.