GDPR autó és épületfóliázás, klimatizálás, számlázás.

https://sioklima.comAz EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) értelmében felelős:

TT SIÓ-AIR KFT

Siófok Vak Bottyán u. 32

Tel: 06203334334

E-mail: klimatomi55@gmail.comttsioair@gmail.com

Adatvédelmi megbízott:

Szabó Tamás
Siófok Vak Bottyán u. 32

Az autó/épület fóliázással kapcsolatos adatkezelésünk:

A az autó és épületfialás kivitelezésekor hivatalos, hatósági engedéllyel rendelkező fóliával dolgozunk, ezért az autó tulajdonosának a neve email címe, az autó típusa és rendszáma regisztrálássara kerül a rendszerünkben. Ingatlan fóliázás alkalmával az ingatlan tulajdonosa, címe és email címe, telefonszáma is regisztrálásra kerül hozzánk: email-el kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónk a https://sioklima.com/adatkezelesi-tajekoztato/ oldalon a 11-es pontban található.

Hivatalos beszerelője vagyunk a Gál és Társa KFT mely az Llumar fóliák forgalmazója Magyarországon. A megfelelő hatósági bizonyítványt ettől a cégtől kapja meg a megrendelő postai úton, ezek alapján a gépjármű rendszámát, típusát, a tulajdonos nevét és címét átadjuk a Gál és Társa KFT számára az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatja el: https://www.llumar.hu/adatkezelesi-szabalyzat

Adatkezelés időtartama: visszavonásig

Az autó és épület klimatizálásával kapcsolatos adatkezelési irányelveink:

Az autó és épületklíma szervizelése és kivitelezése alkalmával, adatokat tárolunk Önről és a szervizelt/kivitelezett ill. javított készülékről/gépjárműről a saját rendszerünkben.

Autóklíma szervizelés és karbantartás esetén tároljuk az Ön nevét, email címét, telefonszámát, az autójának típusát és rendszámát a saját rendszerünkben ezeket az adatokat a számlázási adatkezelési tájékoztatónkban szereplő adatkezelőkön kívül 3. félnek nem adjuk tovább. Az adatkezelés célja a megfelelő szervizintervallumok betartásának az elősegítése, ill. a gépjármű „kortörténetének” a nyomon követése a későbbiekben a hatékonyabb és egyszerűbb hibafeltárás, vagy garanciaigény elbírálása érdekében.

Épületklíma szervizelés és karbantartás, beszerelés esetén tároljuk az Ön email címét, telefonszámát, az ingatlan címét a saját rendszerünkben ezeket az adatokat a számlázási adatkezelési tájékoztatónkban szereplő adatkezelőkön kívül a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnak adjuk tovább (Név, Cím, Berendezés típusa) https://nkvh.kormany.hu/download/d/fe/42000/Konferencia_eloadas_2016_11_23.pdf . Az  adatkezelés célja a megfelelő szervizintervallumok betartásának az elősegítése, ill. a klímaberendezések „kortörténetének” a nyomon követése a későbbiekben a hatékonyabb és egyszerűbb hibafeltárás érdekében.

Adatkezelés időtartama: visszavonásig

Számlázással kapcsolatos adatkezelési tájékoztató:

Az adatkezelési folyamat a jogszabályoknak megfelelő számla kiállítása és a számviteli bizonylat-megőrzési kötelezettség teljesítése érdekében történik. Az Sztv. 169. § (1)-(2) bekezdése alapján a gazdasági társaságoknak a könyvviteli elszámolást közvetlenül és közvetetten alátámasztó számviteli bizonylatot meg kell őrizniük.

Kezelt adatok: Név, cím, Online fizetés esetén (websop): e-mail cím, telefonszám.

Az adatkezelés időtartama: A kiállított számlákat az Sztv. 169. § (2) bekezdése alapján a számla kiállításától számított 8 évig meg kell őrizni.

Az adatkezelés jogalapja: Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. 159. § (1) bekezdése alapján a számla kibocsátása kötelező és azt számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 évig kell megőrizni [Rendelet 6. cikk (1) bekezdés c) pont szerinti adatkezelés].

Számla kifizetésekor megjelenő harmadik felek mint adatkezelők: Számlázáshoz a szamlazz.hu rendszerét használjuk, mely rendszeren tárolják az Ön adatait, vásárlásával kapcsolatos adatokat (összeg, bankszámla, vagy készpénz fizetés, az Ön pénzügyi szolgáltatója) és azok továbbításra kerülnek a NAV felé is https://rendezveny.szamlazz.hu/adatvedelmi-tajekoztato/ Cégünk számlavezetése a K&H banknál történik, így az átutaláskor ill. digitálisan kifizetett számlák esetén itt is tárolódnak az Ön adatai https://www.kh.hu/documents/20184/247607/adatvédelmi+tájékoztató.pdf/bdaa6753-af9c-4b34-b702-f21cbd4f81c0?version=8.0&t=1660056081933 

A könyvelés alkalmával adatkezelést végez és a számlázási adataihoz hozzáfér az
Sió-Profit Szolgáltató Kft.
Magyarország, 8600 Siófok
Fő utca 174-176. 1. 31. a.
sio.profit@gmail.com

Cart
Your cart is currently empty.